93 814 94 94

info@vilanovatours.es

Mira l’àmplia oferta que t’ofereixen Els nostres Creuers :

Creuers de vilanova tours en grupDeixa’t emportar pels Creuers de Vilanova Tours gaudint dels “Creuers Fluvials”  el mitjà més còmode i despreocupat de conèixer altres països, altres idiosincràsies, paisatges i gents; la forma més relaxada de viatjar.

Recórrer tota Europa, assaborint les riques cultures originades al llarg de les seves conques fluvials, és una experiència tan atractiva com a inoblidable.

El Gran Creuer pel Rhin i el Mosela , ple de castells i encants per la magia del Mosela i el romanticisme del Rhin o el Gran Creuer pel Danubi fent la Ruta Imperial.

 

No dubtis en fer un creuer de somni pels Fiords del Nord i coneixer els més espectaculars paissatges de Noruega.No hi ha vacances comparables a un creuer pels Fiords del Nord.

Dedicat als quals us agrada sentir-vos esglaiats per la bellesa de la naturalesa, amb les seves escarparts penya-segats sobre el mar, les seves badies infinites i els seus pintorescs pobles.

Sens dubte una experiència inoblidable!

 

grecia amb vilanova tours

Descobreix les meravelles naturals de les Illes Gregues. El vaixell Horizon serà l’encarregat de dur a ter me la travessia del Creuer Illes Gregues.

En aquest viatge de vuit dies de durada podràs viatjar per Grècia i Turquia. Un recorregut entre el Mar Mediterrani i el Mar Egeo que et mostrarà ciutats emblemàtiques, famoses pel seu abundant turisme, com Atenes, Mykonos i Santorini.

 

freedom of the seas amb vilanova tours

Un creuer pel mediterrani amb el Creuer Freedom of the Seas per sorprendre’t en contemplar llocs històrics , paisatges italians i icones franceses que reflecteixen els moments que van canviar la història i que alguna vegada van succeir allí.

Sorprèn-te amb la Capella Sixtina i descobreixel glamur de la Riviera Francesa en Montecarlo. Explora les ciutats del Mediterrani occidental a bord del Freedom of the Seas®, on el mite i la història convergeixen en les teves properes vacances.

 

Existeix una sensació millor que despertar-te cada matí en un lloc diferent sense desfer les maletes?

Posa’t en contacte amb Vilanova Tours i t’assessorarem sobre el creuer que dessitgis

Del 6 al 13 d'Agost - 8 dies
Sortides en GRUP : Del 12 al 18 de Juny 2017 - Del 7 al 14 d'Agost 2017
Sortides en GRUP : Del 19 al 26 de Juny 2017 - Del 7 al 14 Agost 2017
Sortida en GRUP : Del 5 al 12 d'Agost
Del 3 al 10 de Setembre 2017