93 814 94 94

info@vilanovatours.es

Mira l’àmplia oferta que t’ofereixen Els nostres Creuers :

Creuers de vilanova tours en grupDeixa’t emportar pels Creuers de Vilanova Tours gaudint dels “Creuers Fluvials”  el mitjà més còmode i despreocupat de conèixer altres països, altres idiosincràsies, paisatges i gents; la forma més relaxada de viatjar.

Recórrer tota Europa, assaborint les riques cultures originades al llarg de les seves conques fluvials, és una experiència tan atractiva com a inoblidable.

El Gran Creuer pel Rhin i el Mosela , ple de castells i encants per la magia del Mosela i el romanticisme del Rhin o el Gran Creuer pel Danubi fent la Ruta Imperial.

 

freedom of the seas amb vilanova tours

Un creuer pel mediterrani amb el Creuer Freedom of the Seas per sorprendre’t en contemplar llocs històrics , paisatges italians i icones franceses que reflecteixen els moments que van canviar la història i que alguna vegada van succeir allí.

Sorprèn-te amb la Capella Sixtina i descobreixel glamur de la Riviera Francesa en Montecarlo. Explora les ciutats del Mediterrani occidental a bord del Freedom of the Seas®, on el mite i la història convergeixen en les teves properes vacances.

 

Existeix una sensació millor que despertar-te cada matí en un lloc diferent sense desfer les maletes?

Posa’t en contacte amb Vilanova Tours i t’assessorarem sobre el creuer que dessitgis

Sortides Setmanals
Del 19 Gener al 4 Febrer 2018 - 17 dies
Del 12 al 19 de Maig 2018 - 8 dies
Del 9 al 16 de JUNY 2018 - 8 dies
Sortides : 5 Agost - 2 Setembre i 7 Octubre 2018 - 8 dies