Avís legal

AVIS LEGAL

0. OBJETE

El present avís legal regula l’ús del lloc web https://vilanovatours.es, del qual és titular Vilanova Tours, s.a.

La navegació pel lloc web de Vilanova Tours s.a. atribueix la condició d’usuari del mateix i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, que poden patir modificacions.

L’usuari s’obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del tràfic i el present Avís Legal. L’usuari respondrà davant Vilanova Tours, s.a. o davant de tercers, de qualsevol danys i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació..

Per això és recomanable llegir amb atenció el contingut en cas de desitjar accedir i fer ús de la informació i dels serveis oferts des d’aquest lloc web.

Qualsevol utilització diferent de l’autoritzada està expressament prohibida, i pot Vilanova Tours, s.a. denegar o retirar l’accés i el seu ús en qualsevol moment

1. IDENTIFICACIÓ

Vilanova Tours s.a. , en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’informa que:

La seva denominació social es: VILANOVA TOURS S.A..

El seu CIF és: A08437600.

El seu domicili social és a: CARRER RECREO 44-46 BAIXOS – 08800 VILANOVA I LA GELTRU (BARCELONA).

Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, ​​Tom 3.169, Llibre 2.533, Foli 191, Full 33.574, Secció 2ª, Inscripció 1ª.

Altres registres públics en els quals aparegui l’entitat: Agència de viatges: GC-52

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació:

Tel: 93 814 91 51.

E-mail: info@vilanovatours.es

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i Vilanova Tours, s.a. es consideraran eficaços, a tots els efectes, quan es realitzin a través de correu postal o qualsevol altre mitjà dels detallats anteriorment.

2.- CONDICIONS D’ACCÉS I UTILITZACIÓ

El lloc web i els seus serveis són d’accés lliure i gratuït, no obstant això, Vilanova Tours, s.a. condiciona la utilització d’alguns dels serveis oferts a la seva web al previ ompliment del corresponent formulari.

L’usuari garanteix l’autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a Vilanova Tours, s.a. i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

L’usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis de Vilanova Tours, s.a. i a no fer-los servir per, entre d’altres:

a) Difondre continguts delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfob, ofensius, d’apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l’ordre públc.

b) Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d’alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de Vilanova Tours, s.a. o de terceres persones; així com obstaculitzar l’accés d’altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals Vilanova Tours, s.a. presta els seus serveis.

c) Intentar accedir als comptes de correu electrònic d’altres usuaris o a àrees restringides dels sistemes informàtics de Vilanova Tours, s.a.  o de tercers i, si escau, extreure informació.

d) Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de Vilanova Tours, s.a. o de tercers.

e) Suplantar la identitat d’un altre usuari, de les administracions públiques o d’un tercer.

f) Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició de, o qualsevol altra forma de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.

g) Demanar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb fins de venda o altres de naturalesa comercial sense que n’hi hagi la prèvia sol·licitud o consentiment.

Tots els continguts del lloc web, com ara textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat pertany a Vilanova Tours, s.a. , sense que puguin entendre cedits a l’ usuari cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús del web.

En definitiva, els usuaris que accedeixin a aquest lloc web poden visualitzar els continguts i efectuar, si escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s’instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap tipus d’explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat de Vilanova Tours, s.a., sense que pugui entendre que l’ús o accés al mateix atribueixi a l’usuari cap dret sobre els mateixos.

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació queden prohibits.

L’establiment d’un híper-enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre Vilanova Tours, s.a.  i el propietari del lloc web en la qual s’estableixi, ni l’acceptació i aprovació per part del Vilanova Tours, s.a.  dels seus continguts o serveis . Aquelles persones que es proposin establir un híper-enllaç prèviament hauran de sol·licitar autorització per escrit a Vilanova Tours, s.a. .

En tot cas, l’hiper-enllaç únicament permetrà l’accés a la home-page o pàgina d’inici del nostre lloc web, així mateix haurà d’abstenir-se de realitzar manifestacions o indicacions falses, inexactes o incorrectes sobre Vilanova Tours, s.a., o incloure continguts il·lícits, contraris als bons costums i l’ordre públic.

Vilanova Tours, s.a. no es responsabilitza de l’ús que cada usuari li doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi en base als mateixos.

3.- EXCLUSIÓ DE GARANTIES I DE RESPONSABILITAT

El contingut del present lloc web és de caràcter general i té una finalitat merament informativa, sense que es garanteixi plenament l’accés a tots els continguts, ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat, ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic.

Vilanova Tours, s.a. exclou, fins on permet l’ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

a) La impossibilitat d’accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i / o actualitat dels continguts, així com l’existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició, als quals s’hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s’ofereixen.

b)La presència de virus o d’altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.

c) L’incompliment de les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del tràfic i el present avís legal com a conseqüència de l’ús incorrecte del lloc web. En particular, ia manera d’exemple, Vilanova Tours, s.a. no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.

Així mateix, Vilanova Tours, s.a.  declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d’aquesta web i no sigui gestionada directament per Vilanova Tours, s.a.

La funció dels links que apareixen en aquesta web és exclusivament la d’informar a l’usuari sobre l’existència d’altres fonts susceptibles d’ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web aixi mateix com facilitar i animar el acces a altres serveis o fonts d’informacio de internet.

Vilanova Tours, s.a. no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats, ni es fa responsable dels continguts,  ni suggereix, convida o recomana la visita als mateixos, de manera que tampoc serà responsable del resultat obtingut.

Vilanova Tours, s.a.  no es responsabilitza de l’establiment d’hipervincles per part de tercers.