Trens Turístics de Luxe

 Trens Turístics de Luxe

Tren Al Ándalus
El Transcantábric Gran Luxe
El Transcantábrico Clásic

BENVINGUTS AL VIATGE DELS SEUS SOMNIS
BENVINGUTS A UNA ALTRE FORMA DE CONÉIXER, DE RECÓRRER, DE VIATJAR

Trenes Turísticos de Lujo

Benvinguts a una altra forma de conèixer, de recórrer, de viatjar.

Una experiència única a bord de palaus sobre rails, que li portaran a les millors destinacions d’Espanya: la costa cantàbrica i el seu paisatge inigualable, l’embruixament andalús i la seva confluència de cultures o els sorprenents contrastos d’Extremadura. Un nou concepte de viatge, per a gaudir de cada minut des que sortim fins que tornem.

 

 

Trenes Turísticos de Lujo

Benvingut a la sofisticació i excel·lència dels mítics viatges amb tren de principis del segle passat. Els nostres trens ofereixen un allotjament de primera classe, amb totes les comoditats de la nostra època, a bord de veritables joies ferroviàries que mantenen el glamur i brinden una estada repleta de sensacions i experiències úniques.

Benvingut a la més exquisida gastronomia, a les visites exclusives i els paisatges inoblidables, a un viatge a la cultura i la naturalesa en un ambient íntim i selecte, on la nostra tripulació estarà al seu servei.

 

Descarregar info general Trens Turístics de Luxe                      Descarregar itinerari i sortides Transcantábric CLÁSIC

Descarregar itinerari i sortides Tren AL ANDALUS                       Descarregar itinerari i sortides Transcantábric GRAN LUXE

Benvingut al viatge dels seus somnis. Redescobreixi que viatjar és potser la més bella de les passions compartides.