Gaudeix del Tours Regulars de Vilanova Tours

Els TOURS REGULARS són ideals pels qui volen un viatge organitzat de principi a fi compartint experiències amb altres viatgers i a un preu especialment competitiu.

Els nostres TOURS REGULARS estan confeccionats per Corresponsals de la nostra total confiança al destí escollit. són viatges on es compatours regularsrteixen serveis amb clients.

Els TOURS REGULARS  son un estil de viatge ideal per a la gent que desitja una mica de llibertat. Però que li agrada tenir el confort d’un guia acompanyant (en el destí) de parla espanyola. I  d’un itinerari i d’uns serveis establerts segons els programa de viatge escollit.

Els TOURS REGULARS son viatges amb sortida garantida dons no precisen un minin de grup. Vtours regularsostè pot seleccionar les seves pròpies dates de sortida dons les sortides dels tours regulars son sortides setmanals. I decidir si vol viatjar sol, en companyia o amb les seves amistats.

Sens dubte, qualsevol Tour Regular que esculli s’ajustaria a les seves necessitats. I a les seves expectatives si be els hi recomanen els nostres tours regulars dels nostres propis corresponsals a les destinacions de ; Txèquia , Polònia i Hongria.

Posa’t en contacte amb Vilanova Tours i t’assessorarem sobre els tour regulars que desitgis.