Tours Regulars

 

Els TOURS REGULARS són ideals pels qui volen un viatge organitzat de principi a fi, compartint experiències amb altres viatgers i a un preu especialment competitiu.Els nostres TOURS REGULARS estan dissenyats per corresponsals de la nostra confiança al destí escollit. Són viatges on es comparteixen serveis i experiències amb altres clients.

Els  TOURTours RegularsS REGULARS ,  son un estil de viatge ideal per a la gent que desitja una mica de llibertat però que li agrada tenir el confort d’un guia acompanyant (en el destí) de parla castellana i  d’un itinerari i d’uns serveis establerts segons els programa de viatge escollit .Un viatge on esta pràcticament tot organitzat per a que no us preocupeu per cap dels detalls , perquè un preocupeu únicament de passar-ho bé i gaudir del viatge.

Els TOURS REGULARS son viatges amb sortida garantida dons no precisen un minin de grup , així doncs, vostè pot escollir les seves pròpies dates de sortida dons les sortides dels Tours Regulars son sortides setmanals i decidir si vol viatjar sol, en companyia o amb les seves amistats.

Posa’t en contacte amb Vilanova Tours i t’assessorarem sobre el Tour Regular que desitgis.

 

De Noviembre 2018 a Marzo 2019 - Viaje de 5 días